2410811116 6937337529 9ο χλμ Λάρισας - Καρδίτσας, Λάρισα tzeostyres@gmail.com
 
 
 
     
 
24ΩΡΗ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
     
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΖΕΟΣ
Βουλκανιζατέρ Λάρισα - Εμπόριο Ελαστικών, Ζάντες, Αμορτισέρ & Ελατήρια Οχημάτων Λάρισα


Για περισσότερα από 15 χρόνια, το βουλκανιζατέρ μας “ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΖΕΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, είναι καθημερινά κοντά σας, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το όχημά σας σε άριστη κατάσταση για να απολαμβάνετε μια ομαλή και ασφαλή οδήγηση...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 
 
 
     
  ΕΛΑΣΤΙΚΑ


Στο βουλκανιζατέρ μας το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, κατανοούμε τη σημασία της ασφάλειας και της απόδοσης του οχήματός σας. Για αυτό και είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε ελαστικά, είτε οδηγείτε μοτοσικλέτα, αυτοκίνητο, φορτηγό ή τρακτέρ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
 
     
  ΖΑΝΤΕΣ

Οι ζάντες δεν είναι απλά ένα απλό εξάρτημα του οχήματός σας, αλλά αποτελούν σημαντικό στοιχείο τόσο στην αισθητική όσο και στη λειτουργικότητα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
     
  ΖΑΝΤΕΣΑΜΟΡΤΙΣΕΡ & ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Από την άνεση και την ομαλότητα της οδήγησης μέχρι την αντοχή σε διάφορες συνθήκες οδήγησης, τα αμορτισέρ και τα ελατήρια είναι ουσιώδη για την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 
  ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ
 
Η ευθυγράμμιση δεν είναι απλώς μια εργασία συντήρησης, αλλά μια ζωτική διαδικασία που εξασφαλίζει την μακροζωία των ελαστικών σας και την άρτια συμπεριφορά του οχήματός σας στον δρόμο.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ευθυγράμμισης σε κάθε είδους όχημα.
 
 
  ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ
 
Η σωστή ευθυγράμμιση τον τροχών του οχήματός σας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για ασφαλή και οικονομική οδήγηση. Είναι κρίσιμη για να διατηρηθεί η ισορροπία του τροχού και να αποφευχθούν οι κραδασμοί που μπορούν να επηρεάσουν την οδηγική εμπειρία.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει τη γνώση και τον εξοπλισμό για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ζυγοστάθμισης. Χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες και μεθόδους για να εξασφαλίσει τη σωστή κατανομή του βάρους του τροχού, εξασφαλίζοντας ομαλή και ασφαλή οδήγηση.
 
 
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με χρόνια πορείας στο χώρο των ελαστικών, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό την επισκευή ελαττωματικών ελαστικών, επισκευάζοντάς τα με αξιοπιστία και έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να εξετάσουμε το ελαστικό σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εάν το ελαστικό σας είναι πέραν του σημείου επισκευής, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ελαστικά, προκειμένου να βρείτε αυτά που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
Με το κινητό συνεργείο μας, είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο και πάντα έτοιμοι να σπεύσουμε στο σημείο που βρίσκεται το όχημά σας, σε όλη την Θεσσαλία, και να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2410811116, 6937337529
 
     
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ!
Εάν ψάχνετε τα ιδανικά ελαστικά για το όχημά σας, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το βουλκανιζατέρ μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τα καλύτερα προϊόντα και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.