2410811116 6937337529 9ο χλμ Λάρισας - Καρδίτσας, Λάρισα tzeostyres@gmail.com
 
  ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΖΕΟΣ
Βουλκανιζατέρ Λάρισα - Εμπόριο Ελαστικών, Ζάντες, Αμορτισέρ & Ελατήρια Οχημάτων Λάρισα
 
     
  Για περισσότερα από 15 χρόνια, το βουλκανιζατέρ μας “ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΖΕΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, είναι καθημερινά κοντά σας, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το όχημά σας σε άριστη κατάσταση για να απολαμβάνετε μια ομαλή και ασφαλή οδήγηση.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2410811116, 6937337529 
 
     
 
 
 
 
     
  ΠΟΙΚΙΛΙΑ 
ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Ανεξαρτήτως του τύπου ή της μάρκας του οχήματός σας, έχουμε τα κατάλληλα ελαστικά για εσάς. Από ελαστικά για μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγά, μέχρι ελαστικά για τρακτέρ και για μηχανήματα κατασκευών, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των ελαστικών και σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από ελαστικά, ώστε να επιλέξετε τα ιδανικά για το όχημά σας. Παράλληλα, στο βουλκανιζατέρ μας θα βρείτε ποικιλία από ζάντες, αμορτισέρ και ελατήρια άριστης ποιότητας και για κάθε όχημα.

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας όταν πρόκειται για ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και ελατήρια.
 
     
   
 
 
 
     
  ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
Με το κινητό συνεργείο μας, είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο και πάντα έτοιμοι να σπεύσουμε στο σημείο που βρίσκεται το όχημά σας, σε όλη την Θεσσαλία, και να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2410811116, 6937337529
 
     
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

μπορούμε να αναλάβουμε την άψογη τοποθέτηση των ελαστικών στο όχημά σας, την σχολαστική ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση καθώς και επισκευές ελαστικών, σε περίπτωση που σας συμφέρει η επισκευή τους.
 
     
 
 
 
 
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ 
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
 
     
     
  Το προσωπικό μας, με εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο των ελαστικών, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να εξετάσει το όχημά σας και να σας προτείνει τα ιδανικά ελαστικά αλλά και να σας προσφέρει υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.  
     
     
  Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα και την πιο άρτια εξυπηρέτησή σας.  
     
 
 
 
     
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή επισκεφτείτε το βουλκανιζατέρ μας στην Λάρισα και να είστε σίγουροι ότι
θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

 
  2410811116 & 6937337529